Etusivu: matkakohteet    Info & palaute    Tietosuojakäytäntö

Halvat ja edulliset lennot

   Mainokset / Advertisements

Halvat lennot tarjoaa tutkitusti seuraavat nettimatkatoimistot:

   Travelstart

   Seat24

   E-Ticket

   Supersaver

   Ebookers

Phi Phi Islands nearby Phuket
     Photo Credits: abhinav.s  Distribution license for the photo
Nämä yritykset tarjoavat siis halvimmat lennot lomakohteisiin ympäri maailmaa. Jos etsit halpoja lentoja jollain Internetissä olevalla lentojen hakukoneella joka etsii lentoja useiden eri matkatoimistojen valikoimasta, lähes aina yllämainitut yritykset tarjoavat ne kaikkein halvimmat lennot.

Travelstart

Travelstart on ruotsalainen tunnettu Internetissä toimiva matkatoimisto. Travelstart kertoo sivuillaan että matkailu tuottaa ihmisille onnea ja iloa. Näinhän se taitaa olla. Yritys on perustettu vuonna 1999 Stephan Ekbergin toimesta ja Travelstart on vaatimattomasta lähtöasetelmastaan kasvanut nopeasti edullisten lentojen tarjoajien joukkoon. European Travel interactive omistaa nykyään Travelstartin Euroopan toiminnot. Travestart kertoo tarjoavansa helpoimman tavan löytää ja varata parhaat matkat. Lentojen lisäksi yritys tarjoaa mahdollisuuden varata hotellihuoneet, matkapaketit (lento+hotelli) ja vuokra-autot.


Phuket Luxury Hotel
     Photo Credits: bollin  Distribution license for the photo
Seat24

Seat24 tarjoaa myös muun muassa edulliset lennot ympäri maailmaa. Seat24.fin kysymyksiä ja vastauksia -osiossa on selvitetty tarkasti kuinka lennon, hotellin tai vuokra-auton voi varata heidän nettipalvelunsa kautta. Valikoimassa on paljon suosittuja kohteita kuten esimerkiksi Barcelona, Lontoo, Pariisi, Rooma, Budapest, Malaga, Dubai, New York, Bangkok, Miami ja Phuket.

E-Ticket

E-Ticket on suomalainen perheyritys, joka kertoo tarjoavansa helpon, edullisen ja turvallisen tavan varata matka haluttuun lomakohteeseen. Kuten monet muutkin nettimatkatoimistot, myös E-Ticketin kautta varatut matkat varataan netin kautta ja esimerkiksi lentolippujen tiedot tulostetaan itse (yleensä PDF-muotoinen liitetiedosto sähköpostissa). E-Ticketin sivuilla selvitetään koko matkan varausprosessi mahdollisine ongelmineen.

Supersaver

Katathani Resort in Phuket
     Photo Credits: lomamatkailija  Distribution license
Myös Supersaver tarjoaa lentojen lisäksi mahdollisuuden hotellihuoneen varaamiseen tai auton vuokraamiseen. Valikoimassa on suuri määrä edullisia lentoja ympäri maailmaa. Kaikki suositut lomakaupungit ovat mukana. Lentovarauksen tekeminen, maksaminen ja muut asiat selvitetään tarkasti.

Ebookers

Ebookersin sivuilta voi lentojen lisäksi varata hotellin, auton ja myös hotelli+lennot -pakettimatkan. Ebookersin matkapalvelu toimii hyvin samalla tavoin kuin edellä mainitutkin nettimatkatoimistojen palvelut.

Tässä olivat parhaat verkossa toimivat matkatoimistot, jotka tarjoavat halvat lennot ja hotellit ympäri maailmaa. Näiden kaikkein edullisimpien lentojen hinnoissa ei toisiinsa verrattuna ole paljon eroa. Esimerkiksi huhtikuussa 2010 meno- ja paluulento Espanjan Barcelonaan maksaa Seat24:n kautta varattaessa 195 euroa, Travelstartin kautta 196 euroa, Supersaverin kautta 196 euroa, E-Ticketin kautta 199 euroa ja Ebookersin kautta 200 euroa.