Etusivu: matkakohteet    Tietosuojakäytäntö    Info & palaute

Aikavyöhykkeet ja etäisyydet maapallolla

  Mainokset / Advertisementshttp://www.timeticker.com
Näyttävä graafinen aikavyöhykekartta, jossa klikkaamalla kartalla tiettyä kohtaa, sivu näyttää mitkä kaupungit kuuluvat mihinkin aikavyöhykkeeseen ja mikä on reaaliaikainen kellonaika valitulla aikavyöhykkeellä. Helppokäyttöinen ja selkeä palvelu.
http://www.airmilescalculator.com
Air Miles Calculatorin avulla voi katsoa kuinka pitkä on lentomatka paikasta toiseen (tai lentokentältä toiselle). Etäisyys näytetään kilometreinä ja maileina. Helsinki-Vantaan lentoasemalta on esimerkiksi Australian Sydneyn lentokentälle matkaa peräti 15200 kilometriä.
http://alk.tiehallinto.fi/www2/valimatkat/index.htm
Liikenneviraston palvelu, jossa voi katsoa eri paikkakuntien välimatkoja Suomessa. Välimatkan lisäksi näytetään myös kuinka kauan matkaan menee tietyllä nopeudella.
http://www.viamichelin.com
Välimatkalaskuri, joka mittaa annetun lähtö- ja kohde kaupungin etäisyyden ja näyttää myös yksityiskohtaiset ajo-ohjeet paikasta toiseen. Lisäksi karttoja ja tietoa tietyn alueen palveluista.
http://www.indo.com/distance
Helppokäyttöinen välimatkalaskuri, joka näyttää matkan pituuden linnuntietä paikasta toiseen koko maapallolla. Lisäksi tietoa määränpään ja alkupisteen alueen nähtävyyksistä, hotelleista ja muista palveluista.
http://www.worldtime.com/cgi-bin/wt.cgi
Yksinkertaisesti toteutettu sivusto, joka näyttää auringonnousun ja -laskun ajan maittain sekä kellonajan eri maissa.
http://www.timezoneconverter.com
Paikallinen aika ympäri maapallon, sekä aikamuunnin, joka näyttää kahden eri maan/kaupungin aikaeron ja paljon kello on reaaliaikaisesti näissä kummassakin kaupungissa.
http://www.gaisma.com/en
Tuhansien koti- ja ulkomaisten paikkakuntien koko vuoden auringon nousu- ja laskuajat, hämärän alku- ja loppuajat sekä säätilastoja, etäisyyksiä ja paikallisen ajan tapaisia muita perustietoja.
http://www.etaisyys.com
Sivustolla on etäisyydet Suomessa tekstin ja kartan kera sekä paljon muutakin tietoa kuten esimerkiksi kuinka kauan automatka kestää paikasta toiseen.
Takaisin etusivulle