Etusivu: matkakohteet    Tietosuojakäytäntö    Info & palaute

Äkkilähdöt - halvat lennot ja matkat

  Mainokset / AdvertisementsÄkkilähdöt ovat viimeisiä paikkoja tietylle lennolle, jotka matkanjärjestäjä luonnollisesti haluaa myydä lähes aina huomattavasti edullisemmin kuin normaalisti. Yleensä äkkilähdöt ilmoitetaan Internetissä korkeintaan kahta viikkoa aikaisemmin kuin lento lähtee. Henkilön, jolla on runsaasti aikaa ja lomapäiviä (esim. eläkeläinen), kannattaa kytätä äkkilähtöjä esim. alla olevista linkeistä. Usein parhaat ja halutuimmat äkkilähdöt eivät kuitenkaan usein ehdi edes Internetiin asti, vaan ne ostetaan kyselemällä niitä suoraan matkatoimistosta ennen kuin ne ehditään julkaista lehdessä tai Internetissä.
TUIn äkkilähdöt: Kreikka, Bulgaria, Thaimaa, Espanja, Italia, Kypros, Portugali, Mauritius, Tunisia jne.
http://www.rantapallo.fi/akkilahdot
Rantapallon äkkilähdöt-hakukone, jossa voi valita tuoreet äkkilähdöt eri puolille maapalloa. Kriteereinä voi käyttää maata, lomakohdetta, matkan kestoa, hintaluokkaa, matkan järjestäjää ja lähtöpaikkakuntaa. Palvelusta löytyy Tjäreborgin, Hispanian, Aurinkomatkojen, TUIn, Lomamatkojen ja Deturin koko äkkilähtövalikoima.
http://www.smt.fi/index/akkilahdot.html
Suomen Matkatoimiston äkkilähdöt: lähdöt ajoittuvat kolmen viikon sisään, äkkilähtöjä rajattu määrä, joten sivuilla kehotetaan soittamaan myyntipalveluun ja varamaan matka sitä kautta. Äkkilähdöistä on mainittu lähtöpäivämäärä, matkakohde, matkan kesto ja hinta.
http://www.aurinkomatkat.fi/tripsearch/TripSearch?page=205
Aurinkomatkojen äkkilähdöt: lähinnä Keski-Eurooppaan kohdistuvia äkkilähtöjä löytyy melko paljon, haussa kysytään ensin matkustajien määrä ja huoneiden määrä ja listataan sitten kohteet. Kohteista ja matkoista näytetään normaalit tiedot ja matkan voi varata samantien netin kautta.
http://www.tjareborg.fi/akkilahdot
Tjäreborgin äkkilähdöt: matkat on jaoteltu kätevästi pelkkiin lentoihin, matkapaketteihin, joissa määritelty hotelli ja matkapaketteihin, joissa määrittelemätön hotelli. Määrittelemätön hotelli voi sijaita esimerkiksi rauhattomalla alueella ja jos ei ilmoita haluavansa varata koko huonetta omaan käyttöön, sen voi joutua jakamaan vaikka jonkun englantia puhumattoman henkilön kanssa, joka kuorsaa kuin hevonen baarista tultuaan yöllä. Matkakohteina ovat pitkälti Keski- ja Etelä-Euroopan rantalomakohteet. Matkan varaus onnistuu sivuston kautta.
http://www.matkaporssi.com/go/lastminute/search
Matkapörssin äkkilähdöt: lähdöt ajoittuvat yleensä parin viikon sisään, kohteista on tiedot, sekä tiedot kuuluuko matkaan hotellia, lähdön päivämäärä ja aika, matkanjärjestäjä, matkan kesto ja titenkin hinta.
http://www.hispania.fi/index.php?page=akkiapois
Hispanian äkkilähdöt: hyvin rajoitetusti äkkilähtöjä Etelä-Eurooppaan. Hispanian matkakohteet rajoittuvat yleensäkin näihin: Costa del Sol, Costa Blanca, Costa Calida, Azorit, Malta, Kreikka, Egypti.
http://www.matkadetur.fi/cfml/restplasser_fi.cfm
Detur Finlandin äkkilähdöt: lähilähtöjä aurinkorannoille Etelä-Euroopassa. Ei tämä aivan äkkilähdötlista ole kun listan loppupään matkat ajoittuvat parin kolmenkin kuukauden päähän.
Takaisin etusivulle