Etusivu: matkakohteet    Tietosuojakäytäntö    Info & palaute

Halvat lennot & lentojen hintavertailu

  Mainokset / AdvertisementsVertaa.fi - lentoliput
Palvelu, joka vertaa useiden eri lentoyhtiöiden lentolippujen hintoja ja etsii halvat lennot tietystä paikasta (oletus: Helsinki) määränpäähän. Alasvetolaatikon matkakohteiden lisäksi voi myös antaa minkä tahansa kohteen nimen. Tuloksia löytyy yleensä useita kymmeniä ja halvimpien ja kalleimpien lentojen välillä on usein suuria hintaeroja. On hyvä muistaa, etteivät halvimmat lennot ole aina kaikkein parhaita: esimerkiksi kone saattaa tehdä useitakin välilaskuja, jolloin matka määränpäähän kestää normaalia huomattavasti pidempään.
Lentovertailu.fi
Halvat lennot: "Lentovertailu-palvelun avulla voit löytää edulliset kotimaan ja ulkomaan lentomatkat. Hakukone vertailee nettimatkatoimistojen tarjontaa ja esittää hakutulokset selkeästi. Lentoliput voi tilata suoraan palvelun suosittelemasta paikasta."
Suomi24.fi - Lentojen hintavertailu
Samantapainen lentojen hintavertailu kuin Vertaa.fi:ssa. Hakutuloksia löytyy ainakin joihinkin kohteisiin kuitenkin paljon enemmän kuin Vertaa.fi:n palvelussa. Tulokset halvoista lennoista ovat selkeästi esitetty hintoineen, välilaskuineen, lentoaikoineen ja linkkeineen lentoyhtiön sivulle, jossa ko. lennon yksityiskohatiset tiedot sekä lennon varausmahdollisuus. Huom! lentojen hintavertailulomake löytyy sivulta "Vertaa ja osta lentoja" -otsikon alta.
Ebookers
Ebookers tarjoaa eri lentoyhtiöiden halpoja lentoja maailmanlaajuisesti, sekä lentojen varausmahdollisuuden. Vaihtoehtoja on vähän verrattuna Vertaa.fi:n tai Suomi24.fi:n lentohakuun.
Flights.com
Halpojen lentojen haku maailmanlaajuisesti: määritä matkan alkupiste, määränpää, lähtö- ja paluuaika jne. Palvelua voi käyttää esimerkiksi vertailussa suomen kielisiin lentohintavertailupalveluihin.
Amadeus
Amadeus-lentopalvelu on erikoistunut lentoaikatauluihin. Haku etsii lentoja lähtöpaikan, määränpään, matkan keston ja muiden annettujen tietojen perusteella. Hakutuloksena saat eri lentoyhtiöiden reittiaikatauluja ja tiedon vapaista paikoista. Palvelussa myös esimerkiksi tietoa kohteista. Lentohakua on vähän hankala käyttää.
Takaisin etusivulle