Etusivu: matkakohteet    Tietosuojakäytäntö    Info & palaute

Hotellit ja loma-asunnot

  Mainokset / AdvertisementsAgoda
Agoda on Aasiastä käsin toimiva hotellinvaraussivusto, joka tarjoaa yli 130 000 hotellia maailman laajuisesti. Agoda noudattaa parhaan hinnan takuu periaatetta, joka varmistaa aina edullisimmat hinnat. Sivustolta löytyy myös laajalti asiakkaiden hotelliarvioita.
Trivago.fi - hotellien hintavertailua ja arvosteluita
"Suomenkielinen trivago on nuorekas ja kansainvälinen - jo 20 eri kielelle käännetty - yhteisöpalvelu, joka tuottaa tietoa eri matkakohteista. Lisäksi olemme kehittäneet puolueettoman hotellien hintavertailuun erikoistuneen hakukoneen, joka vertailee yli 400 000 eri hotellin hinta- ja saatavuustietoja maailmanlaajuisesti. Yhteistyökumppaneinamme ovat tällä hetkellä esimerkiksi Booking.com, ebookers, Hotels.com, Ratestogo, Expedia, Venere ja 50 muuta hotellisivustoa. Hiljattain brittiläinen The Guardian -lehti valitsi trivagon hakukoneen parhaaksi juuri hintavertailujen osalta. Kuukausittain Saksasta lähtöisin olevan trivagon sivulla vierailee yli 7 miljoonaa kävijää ja rekisteröityneitä käyttäjiä on pelkästään Euroopassa yli 150 000."
HomeAway
Loma-asuntojen vuokramarkkinapaikka. Lomahuvilat, huoneistot, ym. eri puolilla maailmaa - vuokraus suoraan omistajalta.
Etap-halpahotellit
Kun hinta on tärkein kriteeri sopivan hotellin etsimiselle, Etap-halpahotelleista löytyy luultavasti mielekäs vaihtoehto. Hinnat ovat normaalisti 30-70 euroa yöltä. Huoneisiin kuuluu WC, suihku, satelliitti-TV ja tietenkin sänky/sängyt. Hotelleja löytyy vajaasta kahdestakymmenestä suurista Euroopan kaupungeista.
Hotel Formule 1 -halpahotellit
Halpahotelleja ympäri maapallon, hinnat liikkuvat siinä 20-80 euron välillä. Hotelleista on lyhyt kuvaus osoitetietoineen, varustetasoineen ja ajo-ohjeineen. Hotelleja on kaikkiaan lähes 400, suuri osa on Euroopassa, mutta myös Australiassa, Japanissa, Etelä-Afrikassa ja Brasiliassa. Huonevaraus onnistuu sivuston kautta.
Sun Hotels.net
Yli 7000 hotellin tarjonta maailmanlaajuisesti, joista voi tehdä myös varauksen. Palvelu on myös suomeksi ja hotellien etsimisessä käytetään hakukriteereinä mm. maa, kohde, saapumispäivä, lähtöpäivä, huoneiden lukumäärä jne. Tulokset voi luokitella esimerkiksi hinnan mukaan.
Gtahotels.com
Gtahotels-palvelun todella laaja hotellitarjonta ympäri maailman, hotellitarjonta on yksi suurimmista Internetissä yli 24 tuhannella hotellilla. Mukana on luonnollisesti suurempien kaupunkien hotellit, mutta myös paljon harvinaisempien kaupunkien ja paikkojen hotelleja hotellikuvauksineen ja hintatietoineen.
Travelnow.com - Hotellihaku
Hotellihaku, joka etsii hotelleja ympäri maapallon ja esittelee hotellit lyhyin kuvauksin, hinnoin (hinta/yö), karttaopastein ja hotellitason mukaan. Tulokset voi lajitella halutuin kriteerein ja edullisia yöpymispaikkoja on helppo löytää laajasta otannasta. Mukana myös Suomen suurimpien kaupunkien hotellit.
Parhaat hotellit Helsingissä
Keskeiset ja suositut hotellit Helsingissä: Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti, Holiday Inn Helsinki City Centre, Cumulus Kaisaniemi, Seurahuone, Cumulus Olympia, Cumulus Hakaniemi, Crowne Plaza ja Holiday Inn - Messukeskus. Tietoa edellä mainituista hotelleista.
Rantapallo - Hotellit
"Hotelli-kategoriasta löydät kaikki hotelleja koskevat artikkelit. Vinkkien avulla löydät hyvät ja halvat hotellit tai hienot ja erikoiset hotellit. Esittelemme myös parhaat hostellit."
Takaisin etusivulle