Etusivu: matkakohteet    Tietosuojakäytäntö    Info & palaute

Matkailusivustot

  Mainokset / AdvertisementsTsau! - Iltalehden matkailupalvelu
Tsau!-matkailusivustolta löytyy hyötytietoa matkailusta, matkajuttuja, keskustelua liittyen matkailuun ja lomakohteisiin, matkaopas jne. Viikottainen vaihtuvat kilpailut, kysymykset ja viikon kuva. Kohteet-osiossa on todella suuri määrä lomakohteita ja kaupunkeja ympäri maapallon, ja näistä voi lukea lyhyen kuvauksen: nähtävyydet, liikenne, majoitus, tekemistä yms ja lukijoiden kommentteja ko. kohteesta.
MTV3 - Matkailu
Artikkeleja ja uutisia liittyen matkailuun, sekä kohdekuvauksia maittain joka puolelta maapalloa. Kuvauksissa myös runsaasti kuvia kohteesta. Lisäksi kävijöiden vinkit, säätiedot ja hyvä muistaa -osio.
Helsingin Sanomat - Matkailu
Helsingin Sanomien matkailujuttuja vuodesta 2000 lähtien, jotka on lajiteltu eri maanosien sekä maiden mukaan ja matkatyypin mukaan, esim. kulttuurimatka, rantaloma, seikkailumatka, ostosmatka jne. Palvelussa myös matkakone, joka etsii annettujen kriteereiden mukaan sopivan lomakohteen. Jokaisesta kohteesta (joita on satoja) on paljon tietoa, esim. säätiedot, mitä tehdä, nähtävyydet, hintaluokka jne.
Oikotie - Matkailu
Lomakohteiden haku kartan avulla, jokaisesta kohteesta on melko paljon tietoa ja kävijöiden ottamia kuvia (ei kaikista kohteista). Lisäksi palveluun on yhdistetty lennot, äkkilähdöt, matkatarjoukset, valuuttakurssit sekä matkakuume, josta voi lukea ihmisten matkavinkkejä ja matkakertomuksia sekä katsella lomakohteissa otettuja kuvia.
Pallontallaajat
Suosittu ja laaja matkailuun keskittyvä portaali, jossa voi selailla matkakuvia ja lisätä niitä myös itse, lukea matkakertomuksia ja suosituksia eri kohteista yms. Keskustelupalstan aihealueita: "tyhmät kysymykset" liittyen matkailuun, varusteet ja pakkaaminen, auto- ja moottoripyörämatkailu, matkaseuran haku, matkapäiväkirjat jne, sekä eri maanosiin ja maihin keskittyvä keskustelu.
Suomi24 - Matkailu
Mielenkiintoisia matkoja kotimaassa ja ulkomailla, lentojen- ja matkapakettien hintojen vertailu, keskustelussa eri maat ja maanosat, lomaromanssit, matkakertomukset, matkalla lasten kanssa, rantalomat, kaupunkilomat, interrail, laivamatkat ja risteilyt. Sivustolla listattu myös useita matkaoppaita, matkatoimistoja, lentoyhtiöitä, majoituspalveluita ja matkailuun liittyvä myynti- ja ostotori.
Matkailijat.net
Matkakertomukset, matkailublogi, matkailukeskustelut, matkailulinkit, matkakuvat jne.
Mallorca matkaopas suomalaisille
Kaikki mitä tarvitset Mallorcan matkan suunnitteluun ja varaamiseen.
Lomalista.fi
Lomalista järjestää matkakohteet parhuusjärjestykseen mieltymystesi mukaan. Tietoa lomakohteista.
Espanjaan.com
Espanjaa käsittele matkailusivusto: kaupungit ja lomakohteet, Espanjan kieli, Espanjalaiset viinit, Espanjan ilmasto, Espanjalainen ruoka, Kanarian saaret jne.
Äkkilähdöt24.fi
Sivusto listaa äkkilähdöt ja halvat matkat.
Halvat lennot maailmalle!
Sivulla voi etsiä kätevän hakutoiminnon avulla halvat lennot haluttuun matkakohteeseen tiettynä aikana monen matkanjärjestäjän ja lentoyhtiön valikoimasta.
Äkkilähdöt
Sivulla selvitetään mitä äkkilähdöt eli normaalia halvemmat nopeat lähdöt ovat, ja mistä sopivaa äkkilähtöä kannattaa etsiä.
Halvat lennot
Halpojen lentojen etsiminen on nykyään helppoa ja nopeaa, sillä netissä on palveluja, joiden avulla voi etsiä halpaa lentoa monen eri lentoyhtiön ja matkanjärjestäjän valikoimasta yhdellä kertaa.
Lomakuume.net
Lomakuume.net tarjoaa matkailuun liittyviä artikkeleita, uutisia ja matkakertomuksia.
Matkakohteiden säätietoja kuukausittain
Matkakohteiden säätietoja kuukausittain. Paljon lomakohteiden säätietoja kuukausitasolla. Esimerkiksi keskimääräinen lämpötila, päivän ylin ja alin lämpötila, aurinkoisten tuntien lukumäärä / vrk, sademäärä / kk, aurinkoisten, pilvisten tuulisten ja sateisten päivien määrä keskimäärin / kk, yms. Ruotsinkielinen vastaava sivusto: Månadens väder i världen.
Takaisin etusivulle