Etusivu: matkakohteet    Tietosuojakäytäntö    Info & palaute

Matkatoimistoja

  Mainokset / AdvertisementsEbookers
Suuri Internet-lippumyyntiin keskittyneen eurooppalaisen yhtiön matkapalvelu. Palvelusta löytyy paljon halpoja äkkilähtöjä, erikoistarjouksia, kymmenien eri lentoyhtiöiden lentoja, pakettimatkoja ja hotelleja varausmahdollisuuksineen. Eri lentoja ja vaihtoehtoja lentojen ja hotellien suhteen löytyy paljon. Palvelussa lisäksi lentotarjoukset, risteilyt, autovuokraus, loma-asunnot jne. Kattava lista eri lentoyhtiöiden lentotarjouksista eri puolille maapalloa.
Suomen Matkatoimisto
Vapaa-ajan matkat, ryhmämatkat, tarjoukset, äkkilähdöt, lomavinkkejä jne. Palvelussa myös Suomen Matkatoimiston hakumoottori, joka etsii sopivat ja edulliset lennot lähtöpaikan, kohteen, lähtöajan, paluuajan ja matkustajien määrän mukaan. Myös hotellihaku, ja matkapakettihaku (lento+hotelliyhdistelmä), joiden hakukriteereihin voi syöttää pakollisten kentien lisäksi myös erityistoiveita esimerkiksi hotellin suhteen. Lisäksi vuokra-autohaku, jossa määritellään mistä ja milloin auto haetaan ja minne ja milloin palautetaan. Esimerkiksi lentohaku antaa monia eri vaihtoehtoja lentojen suhteen: lentoyhtiö, aika, hinta jne ja lisäksi muita tietoja lennosta (välilaskujen määrä yms). Lippujen ostaminen ja varaaminen käy kätevästi verkossa ja liput voi noutaa lähimmästä Suomen Matkatoimiston toimipisteestä.
Matkatoimisto Area
Lentojen, hotellien ja matkapakettien haku hakukriteereiden mukaisesti, lomakohteita ympäri maapallon, tarjoukset, matkavinkit jne. Lisäksi kohteita voi hakea seuraavanlaisten kriteereiden perusteella: kaupunki- ja kulttuuriloma, eksotiikkaa etäämmältä, aurinkoa ja aaltoja, seikkailua autoillen, pienellä budjetilla maailmalle jne.
Aurinkomatkat
Aurinkomatkojen lähinnä Eurooppaan suuntautuvien matkojen matkapalvelu. Matkojen haussa kriteereinä lähtö aikaisintaan/viimeistään sekä matkan pituus, matkustajien lukumäärä (myös lapset huomioitu) ja hotellihuoneiden lukumäärä. Matkoja löytyi kohteita ja matkan pituuksia vaihtelemallakin melko huonosti. Palvelussa myös kesän ja talven uutuudet, rantalomat, kaupunkilomat, omatoimimatkat, pelkät lennot, nopeat lähdöt jne.
Finnmatkat
Palvelu kokoaa samaa paikkaan Finnmatkojen, Hassen matkojen, Tema matkojen ja Fritidsresorin matkatarjonnan. Kohteita lähinnä Euroopan alueella, mutta myös Aasiassa ja Etelä-Amerikassa. Matkahakumoottorin lisäksi useiden muiden matkatoimistojen sivuista poiketen tietoa löytyy runsaasti eri kohteista kattavine kohde-esittelelyineen, karttoineen ja vinkkeineen. Kohde-esittelyissä muun muassa retket, hintataso, nähtävyydet, aktiviteetit, ilmasto jne.
Matkatalo Mr. Travel
Lentotarjoukset, rantalomat, kaupunkilomat, autolomat, risteilyt, häämatkat, formulamatkat, ryhmämatkat, maailmanympärimatkat jne. Kohteita löytyy ympäri maapallon.
Tjäreborg
Valikoidusti lomakohteita ympäri maapallon. Matkapakettien lisäksi myös pelkkien lentojen tai hotellien haku ja kuumat lähdöt. Lomamaailma-välilehdestä löytyy karttoja ja tietoa lomakohteista. Lisäksi top 10 kohteet, lomahuutokauppa, perhelomavinkit, hyödyllisiä linkkejä yms. Kohdeopaskirjat-osiosta löytyy paljon tietoa eri kohteista: faktat, ruoka ja juoma, iltaelämä, kulttuuri, liikkuminen, valuutta, rannat, terveys ja apteekit jne.
Aktiv-Resor
Matkatoimisto, joka on erikoistunut kaukaisten kohteiden matkoihin: Aasiaan, Afrikkaan, Amerikkaan, Australiaan, Intian valtamerelle, Tyynelle merelle ja maailman ympäri. Matkoja ei voi varata Internetin kautta tai etsiä kohteiden hintoja. Eri kohdemaista on suppeahko esittely faktoineen.
Töölön Matkatoimisto
Matkakohteita ympäri maapalloa. Hakukoneessa lentojen, hotellien ja vuokra-autojen haku. Lentohintoja, hotellihintoja sekä lento+hotellihintoja. Paketoi itse -toiminnolla voi räätälöidä halutunlaisen matkan hotelleineen ja lentoaikoineen melko vapaasti.
Mandala Travel
Mandala Travel Oy on suomalainen valmismatkanjärjestäjä jonka perustajilla on vuosien kokemus luonto, kulttuuri ja vaellusmatkojen järjestämisestä. Kohdealueitamme ovat Aasia, Afrikka, Etelä-amerikka ja Eurooppa. Järjestämme pienryhmämatkoja sekä räätälöimme matkakokonaisuuksia yksilöidysti.
Verkkomatkatoimisto Expedia
Expedia auttaa käyttäjää löytämään sopivan matkan ja esittelee hyviä matkatarjouksia. Expedia tarjoaa matkailijalle tuhansia edullisia hotelleja. Lennot, hotellit, Lento + hotelli, autonvuokraus.
Takaisin etusivulle