Etusivu: matkakohteet    Tietosuojakäytäntö    Info & palaute

Säätiedot ja sääennusteet

  Mainokset / AdvertisementsSää nyt ja 5 vuorokauden sääennusteet Suomessa ja ulkomailla: Sääennuste.net
Alla linkit 10 vuorokauden sääennusteisiin eri puolilla Suomea. Päivälämpötila on merkitty tummanpunaisella. Jos haluat tietää jonkin muun paikan sääennusteen, syötä paikan nimi sivun ylälaidassa olevaan kenttään ja paina Local Weather.

Helsinki - 10 vuorokauden sääennuste
Tampere/Pirkkala - 10 vuorokauden sääennuste
Turku - 10 vuorokauden sääennuste
Kuopio - 10 vuorokauden sääennuste
Oulu - 10 vuorokauden sääennuste
http://www.intellicast.com
Sääennuste aina 10 vuorokauden päähän mistä päin maailmaa tahansa. Selkeiden kuvien lisäksi näytetään päivän ylin ja alin lämpötila, sekä muita säätietoja selitetään tekstein jokaisen päivän kohdalla.
http://www.theweathernetwork.com
Pohjois-Amerikkalainen sääpalvelu, josta saa esille reaaliaikaiset säätiedot ympäri maailmaa syöttämällä vasemmalla ylhäällä olevaan tekstikenttään kaupungin nimen. Lämpötilan lisäksi näytetään tiedot muun muassa ilman kosteudesta, kastepisteestä, tuulen nopeudesta. Myös viiden vuorokauden sääennuste tekstein ja kuvin.
http://www.worldweather.org
World Weather Information Service esittelee maailman maiden ja kaupunkien säätiedot klikkaamalla paikkaa kartalta tai valitsemalla se listasta. Mukana on myös pienempiä kaupunkeja eri maista. Viiden vuorokauden sääennusteen lisäksi myös kätevä ja selkeä klimatologinen taulukko, josta näkee kyseisen kaupungin keskimääräisen ylimmän ja alimman lämpötilan kuukausittain sekä sademäärät ja keskimääräisen sadepäivien määrän eri kuukausina.
http://www.foreca.fi/fin/saa
Reaaliaikaiset säätiedot Suomen lisäksi myös muualta Euroopasta, sekä sääennustekartat tulevan viiden vuorokauden jaksolla.
http://weather.yahoo.com
Yahoon sääpalvelu, josta saa selville säätiedot maapallon joka kolkasta syöttämällä hakukenttään halutun kaupungin. Lisäksi viiden ja kymmenen vuorokauden sääennusteet.Takaisin etusivulle